Consultancy & Coaching

Om de diensten van Blueconnected optimaal te benutten is een goede begeleiding onontbeerlijk. Onze coaches en consultants komen uit de dagelijks accountancy praktijk en kunnen u begeleiden bij het optimaliseren van de processen. Wij zullen ook altijd uw (AccountView) dealer betrekken tijdens het implementatietraject. Gedurende het traject kan blijken dat processen geoptimaliseerd kunnen worden. Uw AccountView dealer kan u adviseren welke modules nodig zijn om dit doel te bereiken. Uw dealer zal ook zorgen voor de implementatie van deze modules. Blueconnected kan ondersteunen met consultancy en coaching.

U kunt de volgende consultancydiensten afnemen om de modules van Blueconnected te implementeren:

Blueconnected Implementatie startpakket – € 475,00

Met het implementatie startpakket bent u verzekerd van een professionele implementatie en installatie van de Blueconnected modules, inclusief inrichting en activatie, zodat deze direct in gebruik genomen kunnen worden. Onze softwarepartners zullen vooraf een telefonisch consult inplannen om het bezoek bij u op locatie efficiënt te laten verlopen. Een tijdsbesparende dienst waarin u tevens een korte instructie krijgt over het gebruik van de verschillende modules. Gemak dient de mens!

De voorrijkosten voor reistijd en kilometers zijn inbegrepen in het tarief voor het implementatie startpakket en gemiddeld genomen zijn wij 4 uur bij u op locatie. Wij gaan echter niet weg voordat uw modules operationeel voor u klaar staan. Mocht u nog aanvullende consultancy of coaching nodig hebben om de applicaties breeduit binnen uw organisatie te introduceren dan zullen wij tijdens deze fase samen met u de behoefte inventariseren om aanvullende consultancy of coaching in te zetten.

Blueconnected consultancy- en coachingpakket – € 475,00

De oplossingen van Blueconnected zijn operationeel en nu gaat u ermee aan de slag. Onze consultants zullen u tijdens deze sessies ondersteunen bij het gebruik van de oplossingen. Zij geven u hands-on trainingen om de oplossingen in de praktijk te kunnen gebruiken en de koppelingen vanuit andere oplossingen verder te benutten. De benodigde consultancy wordt tijdens het starttraject samen met u bepaalt met als doel dat u zelfstandig met de diensten aan de slag kunt.

De voorrijkosten voor reistijd en kilometers zijn inbegrepen in het tarief voor het consultancy- en coachingpakket en gemiddeld genomen zijn wij 4 uur bij u op locatie.

Blueconnected Strategisch advies (per dagdeel) – € 675,00

Zit u met uw handen in het haar of ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u op zoek naar iemand die de taal van uw kantoor spreekt? Blueconnected heeft coaches welke u kunnen ondersteunen met strategisch advies om de processen binnen uw kantoor te optimaliseren. Onze coaches kunnen u ondersteunen op onderwerpen als de dagelijkse kantoorpraktijk, het in de praktijk toepassen van AccountView processen, integratie van verschillende kantoortoepassingen en IT-infrastructuur. U bepaalt zelf op welke wijze u gebruik wilt maken van onze diensten.

Een dagdeel strategisch advies omvat een bezoek van 4 uur bij u op locatie. De voorrijkosten voor reistijd en kilometers zijn inbegrepen in het tarief voor het strategisch advies.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.